Sous-vide je považováno za moderní způsob úpravy potravin. Díky technologii Sous–vide získá chuť všech pokrmů nový rozměr. Záměrem vaření sous-vide je uchování všech vlastností potravin- přirozenou chuť, šťávu a texturu kvalitní potraviny. Dochází k tomu při stejnoměrném ohřívání v přesně teplotně kontrolované vodní lázni. Úprava probíhá při nízké teplotě (od 56 °C do 95 °C) s minimální nutností potraviny před úpravou dochucovat. Tento produkt je vhodný kromě profesionálních gastro zařízení i do domácností.
Hlavní výhody SousVide
• Široké možnosti využití – je vhodný pro přípravu masa, ryb i zeleniny
• Uchování původních vlastností potravin – nemění se vzhled, barva, vůně ani obsah živin
• Snadné plánování – suroviny můžete mít předem připravené k další úpravě
• Úspora na surovinách – maso má minimální váhový úbytek
• Ekonomický provoz – nízké náklady na energie
Kdo jsme
Prodejem, servisem a údržbou potravinářských strojů se zabýváme již od roku 1995. Koupíte u nás vše od varných kotlů, řezaček, nářezových strojů, vakuových baliček až po vozíky, míchací vany nebo vakuové sáčky. Naše zkušenosti a znalosti se vám budou hodit nejen při údržbě strojů, ale také při jejich nákupu. Poradíme vám s výběrem vhodné mechanizace pro konkrétní provoz a příslušné zařízení vám také dodáme. Následně zajistíme záruční a pozáruční servis – a to nejen u nových, ale i repasovaných strojů.
Petr Hodan
majitel společnosti
13. října 2022 Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že se všechny produkty i několikrát zdražují, udržujeme na webu aktuální ceny jen spotřebního materiálu, tj. vakuové sáčky, fólie, misky do miskovačky. U ostatních produktů Vám velice rádi cenu sdělíme telefonicky nebo emailem. Děkujeme za pochopení.