Popis stroje:
- konstrukce z nerezové oceli – je přizpůsobena podle způsobu použití kotle
- dvoustěnný systém ohřevu – rovnoměrná teplota po celé topné ploše, chrání před spálením produktu
- použití na vaření, škvaření i na vaření piva
- mikroprocesorové řízení pro nastavení: teploty vloženého produktu, teploty olejového pláště, senzoru teploty, času vaření, nastavení funkce automatického startu
- nízká spotřeba energie
- plynový ohřev
Možnosti vybavení:
- pneumatický zdvih víka
- police pro uložení udírenských hůlek
- koše s otevíracím dnem
- sklopný koš s pneumatickým pohonem, kapacita koše 70% objemu kotle
- typ zvedacího zařízení – jeřáb nebo brána
Kotel se vyrábí v těchto objemech – 400, 600, 900 a 1200 litrů
Technické údaje naleznete v galerii obrázku.